Go-Blue, uw partner voor elektrisch laden

SNELLADERS


De toekomst voor de infrastructuur


De toekomst van het elektrificeren van voertuigen is sterk afhankelijk van de ontwikkeling en uitbreiding van snellaadinfrastructuur. Snellaadstations spelen een cruciale rol bij het bevorderen van de adoptie van elektrische voertuigen (EV's) door het bieden van gemakkelijke en snelle oplaadmogelijkheden voor bestuurders.


Slim laden wordt steeds belangrijker om de belasting van het elektriciteitsnet te beheren en piekbelasting te vermijden. Slimme laadtechnologieën zullen worden geïntegreerd in snellaadstations, waardoor de energievraag beter kan worden geoptimaliseerd en gepland op basis van de beschikbaarheid van hernieuwbare energiebronnen en netwerkbelasting.


Hello world
Hello world

Afstand


Een belangrijk aspect van de toekomstige elektrificatie van voertuigen is het mogelijk maken van langeafstandsreizen met elektrische voertuigen. Daarom zal de ontwikkeling van snellaadinfrastructuur langs belangrijke snelwegen en tussen steden van vitaal belang zijn om de zorgen over de reisafstand weg te nemen.


Om elektrische voertuigen aantrekkelijk te maken voor een breder publiek, moet het snellaadnetwerk worden uitgebreid en gediversifieerd. Dit omvat het plaatsen van snellaadstations op strategische locaties, zoals snelwegrustplaatsen, parkeergarages en stedelijke gebieden, zodat bestuurders gemakkelijk toegang hebben tot laadfaciliteiten.


Bij Go-Blue denken we graag mee om strategische plaatsingen uit te werken met ons gamma tot 480kW.


Laadpleinen

Project

DC-pleinen


Strategisch gelegen, temidden van industrie- en

cultuurterreinen komen hier de eerste 4 DC stations

van 150kW elk in de omgeving. Naast de reeds geplaatste 8 AC-laadpunten een absolute meerwaarde voor het gebied.