Go-Blue, uw partner voor elektrisch laden

STERK IN EEN MARKT WAAR EXPERTISE GEWENST IS

Go-Blue, ervaring telt


Een belangrijk aspect van de toekomstige elektrificatie van voertuigen is het mogelijk maken van langeafstandsreizen met elektrische voertuigen. Daarom is de ontwikkeling van snellaadinfrastructuur langs belangrijke snelwegen en tussen steden cruciaal om de zorgen over de reisafstand weg te nemen.


Om elektrische voertuigen aantrekkelijker te maken voor een breder publiek, moet het snellaadnetwerk worden uitgebreid en gediversifieerd. Dit omvat het plaatsen van snellaadstations op strategische locaties zoals snelwegrustplaatsen, parkeergarages en stedelijke gebieden, zodat bestuurders gemakkelijk toegang hebben tot laadfaciliteiten. Bij Go-Blue denken we graag mee over strategische plaatsingen met ons assortiment dat laadcapaciteiten tot 480 kW biedt.Onze samenwerking met Samsung

de ADVERT met een 55" multimedia scherm

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Wij maken ons sterk door vanaf het ontwerp, productie, verkoop, installatie en na-verkoop de vraag van onze klanten op te volgen. Door een breed, maar vooral volledig exclusief, gamma aan te bieden zijn wij in staat onze klant een product te leveren dat aan al haar wensen voldoet. Van vormgeving, uitstraling tot capaciteit en gebruikersgemak toe.


Het streven om tegen 2026 de markt van bedrijfswagens 100% elektrisch te maken brengt ook de nodige extra vragen met zich mee. Bedrijven en steden vragen onder andere zelf-controle over hun laadaanbod om een transparante kijk te hebben op het verbruik maar ook om aan prijszetting te doen. Dit laatste wordt momenteel grotendeels bepaald door derden die de palen plaatsen en beheren. Een hotel, service station of zelfs stad kan nu bijvoorbeeld een lager tarief aan kWh toestaan aan haar bezoekers of kortingsbonnen toekennen, maar ook tijdslots inbouwen op basis van prijs kWh waardoor aan bewoners en groter voordeel genieten. Dit zorgt dan ook meteen voor een extra inkomstenmodel voor de uitbater.


Voor welke vraag dan ook, zij het particulier, zakelijk of publiek, streven wij naar een gepaste oplossing voor, en vruchtbare samenwerking, met u.